Hoofdgerecht voor 4 personen:
Haal de biefstukjes tijdig uit de koelkast en laat
op kamertemperatuur komen.
Ingrediënten
4 x 120 gr hertenbiefstukjes.
Seizoen groentes: koolsoorten, paddenstoelen,
spruitjes enz.
Hoofdgerecht voor 4 personen:
Haal de biefstukjes tijdig uit de koelkast en laat
op kamertemperatuur komen.
Ingrediënten
4 x 120 gr hertenbiefstukjes.
Seizoen groentes: koolsoorten, paddenstoelen,
spruitjes enz.
Voorgerecht voor 4 personen:
Ingrediënten
1 eetl. olijfolie
1 ui fijn gesnipperd
1 teentje knoflook
800 gr schone flespompoen blokjes
2 dl water
400 ml kokosmelk light
1 groente bouillonblokje
2 cm verse gember
50 gr crème fraîche light
20 gr amandelschaafsel (1/2 zakje)
Bijgerecht voor 4 personen:
Ingredienten:
1 kg stoofpeertjes
1 ltr. cassis zero
1 eetl. kaneel poeder
½ tl vanille extract
Bijgerecht voor 4 personen:
Ingredieneten:
3 st zoete aardappel
1 theelepel cajunkruiden
1 eetlepel olijfolie
Peper en zout
5 eetlepels Remia 5% fritessaus