Bijgerecht voor 4 personen:
Ingredieneten:
3 st zoete aardappel
1 theelepel cajunkruiden
1 eetlepel olijfolie
Peper en zout
5 eetlepels Remia 5% fritessaus
Bereiding
Schil de zoete aardappel, snij in frietjes vorm,
was hem, dep droog en leg op een bakpapier.
Strooi een theelepel cajunkruiden over de
zoete aardappel en besprenkel met de olijfolie.
Verdeel over een bakplaat en bak 20 minuten in
een voorverwarmde oven op 180 ºc. Schep na
10 minuten een keer voorzichtig om.
Maak nu de kappertjes mayonaise. Meng de
fritessaus met de gehakte kappertjes en breng
op smaak met peper.
In combinatie met overige gerechten:
Dep de biefstukjes droog en bestrooi met peper
uit de molen Schroei de biefstuk aan beide
zijdes dicht (2 minuutjes). Leg de biefstukjes nu
5 minuutjes in aluminium folie te “rusten”.
Verwarm de borden voor.
Leg de knolselderij in het midden van het bord,
leg hierop de biefstuk en serveer met de cassisstoofpeertjes
en de seizoengroentes.
2 eetlepel kappertjes (fijn gehakt)