Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
400 g biefstuk
2 courgettes
2 rode uien
4 el balsamicoazijn*
2 el olijfolie*
1 tl zeezout
Zwarte peper
½ limoen
150 gr rucola en 100 gr ijsbergsla
Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
400 g biefstuk
2 courgettes
2 rode uien
4 el balsamicoazijn*
2 el olijfolie*
1 tl zeezout
Zwarte peper
½ limoen
150 gr rucola en 100 gr ijsbergsla
Hoofdgerecht voor 4 personen
Ingrediënten
200 gram volkoren of spelt couscous
400 gram gerookte kip in reepjes
8 zwarte, ontpitte olijven in schijfjes
1 rode paprika, in stukjes
1/2 groene paprika, in stukjes
1/2 komkommer, ontdaan van de zaadlijsten, in blokjes
Voor de dressing:
1 à 2 knoflooktenen
1 ui
theelepel kaneel
½ theelepel komijn
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels olijfolie
peper en zout
1 rode peper
verse munt en koriander, fijngeknipt
Hoofdgerecht voor 4 personen
Ingrediënten
200 g volkoren pasta
400 g sperziebonen
3 eieren
1 ui, gesnipperd
3 tomaten, in partjes
2 blikjes tonijn op waterbasis
1 kropsla
• 1 pak Quinoa (275 gram)
• 300 gram sperziebonen
• 1 komkommer
• 4 tomaten
• 2 blikjes tonijnstukken in water
• 1 bakje peterselie
Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
500 gr witte asperges
500 gr groene asperges
250 gr gerookte zalm*
150 gr verse blad spinazie
2 Takjes verse munt
Dressing:
2 blaadjes munt
2 eetl. citroensap
Beetje zoetstof
1 dl groente bouillon van tablet (op basis van asperge kookvocht)
1 theelepel mosterd
3 eetl. witte wijn azijn of appelazijn
2 eetl. olijfolie
2 theelepel groene peper korrels op sap
2 blaadjes munt
Hoofdgerecht voor 4 personen
Ingrediënten
1 limoen, uitgeperst
1 el vissaus (flesje 250 ml)
2 el sojasaus
1 rode peper, schoongemaakt
1 rode ui, gehalveerd
1 zak peultjes (200 g)
1 komkommer
1 bakje koriander (15 g), alleen de blaadjes
300 g biefstuk, op kamertemperatuur
1 el zonnebloemolie
200 gram zilvervliesrijst