1

 

Pasta met tonijn uit de oven

Pasta uit de oven met tonijnVerwarm de oven op 200 gr. Kook de pasta beetgaar zoals aangegeven op het pak. Maak
roosjes van de broccoli en kook deze in ruim kokend water met zout beetgaar ( ca. 5
minuten). Verdeel 2 uitgelekte blikjes tonijn in kleine stukjes. Vet een ovenschaal licht in met
een beetje olijfolie. Giet de pasta af en meng met de broccoli en tonijn. Doe het mengsel in
de ovenschaal. Doe 30 gr. bloem in een pan en klop er 400 ml. magere melk door tot er
geen klontjes meer inzitten.

Breng het geheel langzaam aan de kook, voeg 2 geklopte eieren
toe, roer alles door elkaar en maak het qua smaak af met een beetje zout, peper en 50 gr.
geraspte 20+ kaas. Haal de pan van het vuur en roer tot de kaas is opgelost. Schenk de
saus over de pasta en de tonijn. Zet de schaal in de oven tot de bovenkant goudbruin en
knapperig is geworden. Serveer met een salade van tomaten en komkommers.

Afdrukken