Hoofdgerecht voor 4 personen
Ingrediënten
200 g volkoren penne
2 zakken spinazie (a 300 g)
1 blik tomatenblokjes
2 tl gemalen komijn (djinten)
4 eieren
50 gram geraspte 20 plus kaas
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 2 min.
de spinazie in delen toe. Kook nog 2 min. en giet af in een vergiet. Laat uitlekken
en doe de pasta en spinazie terug in de pan. Schep de tomaten blokken en komijn
erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
3. Doe de pasta met de saus in de ovenschaal. Maak 4 kuiltjes en breek de eieren
erboven. Bestrooi de pasta met de kaas, maar laat de eidooiers vrij.
4. Bak 15-20 min. in de oven tot de kaas gesmolten is en de eieren gaar zijn.