1

 

Aubergineschotel met pasta

Aubergineschotel met pastaHoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten
2 aubergines
3 el olijfolie
4 eieren
2 pakjes biologische pastasaus basilicum of 2 pakjes gezeefde tomaten
125 g Grana Padano kaas (stuk), geraspt
½ bakje verse basilicumblaadjes (a 15 g)
200 gram volkoren pasta

 

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
2. Snijd de aubergines in de lengte in plakken.
3. Verhit de grillpan en gril de aubergine tot aan beide kanten grilstrepen zichtbaar
zijn. Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en zout naar smaak.
4. Klop de eieren los met 2 el water, peper en zout.
5. Verdeel 1/3 van de saus in de ovenschaal. Bedek met 1/3 van de aubergine, 1/3
van het losgeklopte ei en 1/3 van de kaas. Maak zo nog 2 lagen. Bak in ca. 30 min.
goudbruin. Bestrooi met het basilicum.
6. Lekker met volkoren pasta.

 

 

 

Tags: Soep

Afdrukken