1

 

Feestjurk

FeestjurkDe feestdagen komen er weer aan. Langzaam lichten de winkelstraten op met gezellige verlichting. De etalage’s vullen zich met de mooiste cadeaus om te geven, maar ook om te krijgen. Afspraken waar of bij wie kerst te vieren zijn inmiddels gemaakt. Misschien ben je dit jaar in de prijzen gevallen en aan de beurt om een heerlijk kerstmenu te bereiden. Hoe leuk je koken mogelijk ook vindt, het blijft een klus om voor een groot gezelschap iets op tafel te zetten en zelf ook nog ontspannen mee te kunnen eten.

Mogelijk lees je dit omdat je onlangs met de methode van My-LifeSlim bent begonnen en met “de battle“ meedoet?
Ben je net wat kilo’s kwijt, staan de feestdagen voor de deur. Tsja, en aankomen wil je nu niet meer. Bijna kun je dat jurkje weer aan waar je een aantal jaar geleden zo verliefd op was en speciaal kocht voor de kerst.

Hoe herkenbaar voor zo velen, hangt de kast vol met prachtige feestexemplaren maar kocht je ieder jaar een “maatje meer”.
Gelukkig heeft chef kok Patrick Mulder van brasserie Weleveld Golf speciaal voor My-LifeSlim een slank kerstmenu gemaakt. Met dit menu kun je zorgeloos lekker eten zonder aan te komen en hebben je gasten niet eens in de gaten dat er dit jaar geen calorieënbom op tafel is gezet.

Volgend jaar kun jij vast weer hetzelfde jurkje aan en behoud jij je “maatje minder”. Je krijgt immers een gratis controle abonnement door het deelnemen aan “de battle”. Een jaar houvast voor jou en je jurkje. Maar, koop gerust een nieuwe.

En mocht je niet meedoen aan “de battle”, en ben je best tevreden in jouw jurkje. Ook dan beveel ik dit menu aan. Je wil toch ook tevreden blijven.

Fijne feestdagen !!

Kerstmenu 2019