my-life-slim logo 132x75

Waarom B-producten "soms" goed voor de lijn zijn......."

WinkelDe suiker die wij kennen, de witte gerafineerdesuiker, is gemanipuleerd! De suikerbiet zoals wij die nu kennen en waar de suiker uit gemaakt wordt, bestaat eigenlijk niet. Lang, heel lang geleden heeft men een biet en een knol gemanipuleerd tot de suikerbiet. Dat is om economische reden gedaan, namelijk om 'meer'geld te kunnen verdienen. Vroeger wonnen we suiker en suikerriet, maar dat is een duur procede!
Suiker is ook het duurste onderdeel van het product! B-producten zonder suiker zijn ook goedkoper dan de bekende A-producten.
De B-producten vind je altijd op een minder prettige plaats in de winkelschappen. Je moet er voor bukken of boven je macht naar rekken. Winkelschappen worden namelijk 'verkocht'. Daarom vind je A-producten altijd op ooghoogte (de duurdere merken).

Door suiker in producten te doen, vinden mensen het lekkerder en kopen ze het sneller. Producten van bijvoorbeeld "Hak", zul je eerder op ooghoogte vinden. Dan een B-product. Als "Hak" de erwtjes zo van het land in een potje stopt ,dan koopt 40% van de bevolking de erwtjes. Nu doet "Hak" er een schepje suiker in en dan koopt 60% van de bevolking de erwtjes. Dat is bijna bij alle A-producten het geval. Wees dus gewaarschuwd voor verborgen suiker en ga wat vaker door je knieen.