1

 

Extra ondersteuning tijdens het afvallen met My-LifeSlim Detox

Detox
Afslanken met MLS-Detox ondersteund het ontgiftiging proces en de natuurlijke energie in het lichaam tijdens het afvallen.

Voedingssupplement, kruiden–vitaminen en mineralenpreparaat activeren de natuurlijke energie in je lichaam

Je voelt je energieker dan ooit, je huid ziet er weer gezond uit en je hebt gewoon overal weer zin in. Dat is wat veel mensen ervaren na een MLS-Detox kuur. Je verliest opgeslagen afvalstoffen en gifstoffen en maakt je lichaam zo op een grondige manier ‘schoon’.

Helpt met de ‘schoonmaak’ van je lever, is goed voor je galblaas en laat je darmen beter werken. (Gebaseerd op Betula –EFAS LV 66851 -)

• Activeert de natuurlijke energie in je lichaam (magnesium).
• Maakt je minder moe.
• Helpt voor geestelijke veerkracht, voor je emoties, je leerprestatie, je concentratievermogen en je geheugen (vitamine B12).
• Helpt mee aan celvernieuwing.
• Bestaat uit een breed spectrum mengsel van geselecteerde kruiden.
• Helpt je bloedsuiker normaal te houden (chroom).
• Helpt bij de opbouw van (lichaams)eiwit (zink).

Voor een MLS-Detox kuur van ruim drie weken betaal je slechts € 28,50.

MLS-Detox juist tijdens het afvallen
Door onze westerse leefstijl en leefomgeving krijgen we allerlei giftige stoffen binnen. Ons lichaam breekt deze afval- en gifstoffen grotendeels af. Het overschot aan afvalstoffen slaat het lichaam tijdelijk op in onze vetcellen en het bindweefsel van de huid. Deze vetcellen worden niet verbrand, om te voorkomen dat deze stoffen vrijkomen. Met een MLS-Detox kuur zorg je ervoor dat je lichaam de opgeslagen gifstoffen in de vetcellen afvoert. Heeft je lichaam daarna energie nodig? Dan kan het wél een beroep doen op deze vetcellen en ondersteun je het afslankproces.

Sport en beweging
Bewegen is natuurlijk goed. Zeker als je erbij zweet. Hierdoor voert je lichaam namelijk extra afvalstoffen af. Een MLS-Detox kuur kan echter veel energie van je vragen. Luister daarom goed naar je lichaam en pas je sport- of beweegtempo eventueel aan.
Startdosering: 4 dagen 2 x daags 20 ml
Onderhoudsdosering: Drink elke dag na het ontbijt 15 ml MLS-Detox. Dan ondersteun je de ontgifting. Combineer de kuur met het My-LifeSlim voedingsadvies. Dan zorg je er namelijk voor dat je minder giftige stoffen binnenkrijgt. Drink je af en toe een glaasje wijn of eet je wat rijkere maaltijden tijdens de kuur? Dan luidt ons advies: verhoog je dagelijkse dosis naar 20 ml. Drink dan wel 1,5 tot 2 liter water per dag! Let op: houd je aan de genoemde dosis en neem niet méér in.

Bijwerking
Soms ontstaan er bij de startdosering van een MLS-Detox kuur kleine ongemakken. Zoals misselijkheid, diarree, een verstopte darm of hoofdpijn. Mogelijk krijg je dit, omdat er gifstoffen vrijkomen en afgevoerd worden. Het is dus heel normaal dat je dit merkt in het begin van je kuur. Vertrouw je het niet? Neem dan contact op met je consulent of stop met de kuur.
Samenstelling
In MLS-Detox zit een breed spectrum alcoholisch mengsel van kruiden, Betula folium 2000 mg, magnesium als magnesiumsulfaat 94 mg (255RI), zink als zinksulfaat 2,45 mg (25%RI), chroom als chroomchloride 10 mcg (25%RI), vitamine B12 0.6 mcg (24%RI) en alcohol 11% VOL.

Advies
Met een voedingssupplement vervang je gevarieerde voeding niet. Eet daarom vooral gevarieerd en evenwichtig en kies voor een gezonde levensstijl.

We raden gebruik van MLS-Detox af als je zwanger bent. Gebruik MLS-Detox niet bij kinderen onder de 12 jaar.

Bewaren op een koele plaats en buiten bereik van kinderen. De open verpakking liefst in de koelkast bewaren.