Nagerecht voor 4 personen:
Ingrediënten:
500 gr Griekse yoghurt 0% vet
200 gr Philadelphia light
15 druppels vloeibare stevia (evt. meer!)
15 druppels vanille
4 st. Wasa crunchy sensation
1 eetl. speculaas kruiden
200 gr. Frambozen diepvries
4 eetl. Cereal frambozen/rode jam
Bereiding
Leg een schone theedoek in een zeef. Laat de
yoghurt in de theedoek een uurtje “uitlekken”
Meng de Philadelphia door de “uitgehangen”
yoghurt. Breng op smaak met Stevia en vanille
aroma.
Prak de frambozen door de jam en voeg eventueel
nog wat Stevia toe.
Breek de crackers in kleine stukjes en meng dit
met de speculaaskruiden.
Maak laagjes in een glas/wekpotje:
Een laagje kruimels op de bodem van het glas,
dan het frambozenmengsel en daarop de yoghurt
crème. Nog een laagje kruimels, frambozen
en laatste een laagje yoghurt crème. Plaats 3
uur in de koelkast.