my-life-slim logo 132x75

Conny Dekkers

Conny Dekkers (8 kilo afgevallen)

Ik ben Conny Dekkers ik ben 57 jaar,  ik ben leerkracht in het speciaal basisonderwijs, ik heb diabetes 2 en reuma. En......ik zit in een gekke fase van mijn leven "de overgang". Ik merkte dat mijn gewicht was toegenomen, mijn glucose kreeg ik niet stabiel, het bukken ging lastig/ stijve knieën, kleding dat steeds strakker ging zitten, ik sliep minder goed, vermoeidheid nam toe, daardoor had ik niet veel zin meer om te sporten, en had ik geen rem met snoepen/eten. Het lukte mij niet om gewicht te verliezen.

Toen ik hoorde dat op de Bermweg een praktijk werd geopend door Marlene van Gent, met het My Life Slim programma, ben ik mij gaan verdiepen in dit concept. Wat mag ik eten, welke supplementen ga ik gebruiken etc?
Dit is mij heel goed bevallen, en wat mag je veel gezond eten ik heb totaal geen honger gehad.
Op 22 november 2019 ben ik gestart en nu op 21 feb 2020 ben ik 8 kg lichter!
Die 8 kg eraf lukte mij niet zelf, dankzij de begeleiding van Marlene alle tips en adviezen, de supplementen en het fijne receptenboek is het mij wel gelukt.

Nu 8 kg lichter wat merk en voel ik; kleding past weer goed en staat beter, en wat heel belangrijk is mijn glucose is stabiel daardoor kan ik minder eenheden spuiten,bloeddruk is mooi laag, mijn stijve knieën zijn soepel en het bukken lukt weer, ik heb weer zoveel energie, ik slaap goed. Ik heb het sporten weer 2x per week opgepakt, 2x per week wandel ik een uur en probeer veel de fiets te pakken. Ik voel me echt een ander mens en een fitte juf.
En de overgang............het lijkt dat ik daar nu ook minder last van heb.

Dankjewel Marlene,  zonder jouw steun was dit niet gelukt!

                  voor                                                      na                                                     

conny