my-life-slim logo 132x75

Moos Ouwenijk

Moos Ouwendijk (14,5 kilo afgevallen)

Mijn naam is Moos Ouwendijk. Ik werk fulltime en onregelmatig. Ik ben moeder van een volwassen zoon. Mijn hobby's zijn koken, eten, mode en uitgaan in de ruimste zin van het woord. Theater, café , restaurant, festival, overal ben ik te vinden. In de loop der jaren is het regelmatig gebeurd dat ik te zwaar werd van het lekkere maar vaak ongezonde eten. Diverse malen een dieet gevolgd maar elke keer weer teruggevallen in mijn oude gewoontes.
Afgelopen februari werd ik 55 jaar; gaf ik een feest en moest ik nieuwe kleding in een grotere maat gaan kopen. Ik was weer groter gegroeid en ik werd daar niet blij van.
Ik heb contact opgenomen met Marlene van Gent om te kijken of MyLifeSlim als levensstijl bij mij zou passen.
Dat is gelukt! Ik ben inmiddels 14.5 kilo afgevallen, 3 kledingmaten kleiner en ik volg een gezond eetpatroon wat perfect bij me past.
Ik plan voor elke dag 6 eetmomenten in, ik vertrek i.v.m. mijn werk met een koelbox met happen zodat ik me aan het patroon kan houden en niet voor verrassingen kom te staan.
Mijn hobby kokkerellen en eten kan ik naar hartelust blijven uitvoeren. Ik heb met steun van Marlene en inspiratie uit de recepten maar ook met mijn eigen fantasie een manier gevonden om lekker en supergezond te eten.
Ook ben ik veel gaan wandelen en zwemmen waardoor ik nog lekkerder in mijn vel zit. De supplementen en de wekelijkse weeg momenten geven een extra stimulans om de levensstijl eigen te maken. Het gezonde eetpatroon wat MyLifeSlim te bieden heeft kan volgens mij door iedereen gevolgd worden.

Moos