1

 

Esther van den IJssel

Esther van den IJssel (25 kilo afgevallen)

Hallo ik ben Esther van den IJssel 47 lentes jong en moeder van een zoon van 13. Ik wil dit verhaal delen omdat ik als geen ander weet wat het is om af te vallen.

Ruim een jaar geleden (september 2015) kwam ik terug van een heerlijke zomervakantie die bij mij 6 weken duurt en waar ik alle remmen los had gelaten. ...nou dat heb ik geweten ! Ik had direct een afspraak gemaakt bij Marlene van Gent van MyLifeSlim in Capelle aan den IJssel samen met een vriendin om de battle aan te gaan.

Ik wist dat ik aardig "aan de maat" was maar wat de weegschaal toen aangaf heeft mij werkelijk wakker geschud. Het roer moest en ging ook direct om.
De confrontatie met de weegschaal is toch de beste. Ik had mezelf een doel gesteld om voor de zomer van 2016 op gewicht te zijn en door die afspraak met mezelf is het me ook gelukt.

Ik ben inmiddels ruim 25 kilo lichter en zit heerlijk in mijn vel. In mijn ogen bestaat er maar één manier en dat is de knop om zetten en er zijn geen excuses om wel dingen te eten en te drinken die niet verantwoord zijn in het voedingsadvies van MyLifeSlim. Met die instelling en uiteraard de discipline en motivatie vanuit jezelf en het support van Marlene is het mij eigenlijk heel makkelijk af gegaan.

Ik ben naast het voedingsadvies en de supplementen van MyLifeSlim ook meer gaan bewegen en dat stimuleert het afvallen aanzienlijk, maar je voelt je ook fitter en energieker.

Ik ga niet zeggen dat het een "makkie" was, maar een andere manier van leven en eten&drinken.
Ik ben ervan overtuigd dat iedereen af kan vallen of op gewicht kan blijven als je je eetpatroon voor je leven lang omgooit in een gezonde levensstijl.
Na de zomer van 2016 ben ik weer direct naar Marlene gegaan en met 1 kilo erbij sprong ik een gat in de lucht, want na alle gezellige momenten van bbq-en en wijn momenten was het toch wel spannend. Inmiddels ben ik door deze manier van eten & drinken nog een paar kilo extra afgevallen.

Ik hoop door het lezen van dit verhaal dat ik andere mensen kan motiveren om ook dit programma te gaan volgen zodat jezelf ervaart dat een gezonde levenstijd eigenlijk heel fijn is !!

Liefs Esther

             Voor                                  Na

Esther