1

 

Susanne

Susanne (40 kilo afgevallen)

Ik wist dat een bekende van mij met My-LifeSlim was begonnen. Voor mij was het het juiste dieet, een nieuwe β€œway of life”, waarbij ik helemaal geen honger heb gehad. Dit alles heb ik geleerd van een super inspirerende coach die zelf ervaringsdeskundige is, van lekker eten houdt en geweldige recepten maakt. Ik voel me nu β€œtopfit met heel veel energie”. Mijn metabolische leeftijd is zelfs 9 jaar jonger dan dat ik werkelijk ben, en zo voelt het ook.
Toen ik begon had ik voor mijzelf nog niet echt een doel gesteld. Binnen een maand was ik al 10 kg afgevallen, en na doorgegaan te zijn voor 20 kg, ging het naar 40 kg. β€œDat geeft een enorme kick!”. Uiteindelijk ben ik nu zelfs lichter dan toen ik 25 jaar geleden op mezelf ging wonen.

β€œOngelofelijk. Ben er super blij mee. Ik wil nooit meer terug!”

Ook al klinkt alles nu halleluja, er waren uiteraard ook moeilijke momenten. Zoals toen iedereen thuis kwam te zitten tijdens de eerste lockdown en beide pubers op de meest onmogelijke tijden de geur van tosti’s gingen verspreiden door het huis. Er is toen een tosti-tijdslot ingesteld

Neem contact op voor een afspraak

 

  VOOR                                                 NA

                                                                     Susanne 1 december 2020