Turkse pizza

Gepost in Wraps

Turkse pizzaHoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten
 8 meergranen wraps
 2 groene paprika
 2 rode paprika
 2 ui
 4 tomaten
 3 teentjes knoflook
 300 gram rundergehakt
 verse peterselie
 1 rode peper
 zwarte peper uit de molen
 zout
Voor de topping:
 4 tomaten
 1 komkommer
 ijsbergsla
 knoflooksaus light of Griekse 0% yoghurt met knoflook

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200°c.
2. Snijd de paprika´s, tomaten, ui en knoflook zo fijn mogelijk, dit kan bijvoorbeeld
ook met een keukenmachine. Snijd de rode peper en peterselie fijn. Meng de
gesneden ingrediënten door het gehakt en breng dit op smaak met peper en zout.
3. Besmeer de wraps met het gehaktmengsel (eerst rullen en vet eraf scheppen) zodat een dun laagje op de wrap
ontstaat. Bak de wraps 8 tot 10 minuten in de oven. De Turkse pizza wordt het
lekkerste als de wraps niet op elkaar liggen.
4. Snijd de groenten voor de topping. Beleg de Turkse pizza´s voor het serveren met
groenten en knoflooksaus en rol hier een wrap van.

Afdrukken